marți, 26 septembrie 2017

trucuri pentru o curatenie impecabila

      Imagine similară         
    Pentru a ne usura munca atunci cand e nevoie sa facem curatenie e bine sa cunoastem unele trucuri la care sa apelam cu incredere. Astfel, vom economisi si bani si foarte mult timp.
    1.Gresia.Intr-un litru de apa diluati 2-3 linguri de amoniac si amestecatibine.Apoi inmuiati un buretesi frecati usor zonele murdare.Lasati sa actioneze cateva minute , apoi clatiti cu apa calduta.
    2.Blatul de bucatarie.Incalziti otet intr-o oala si presarati putina sare.Imbibati o carpa de bumbac in aceasta solutie si frcati zonele patate de rugina.Lasati sa actioneze cateva minute , apoi clatiti cu apa fierbinte.
    3.Cada si cabina de dus.Incalziti 1 litru otet pana la punctul de fierbere si adaugati 2-3 linguri de bicarbonat de sodiu si detergent de vase. Totulintr-un vas incapator, deoarece se va crea o reactie, dar care nu trebuie sa va sperie.Amestecati bine, dupa care folositi solutia pentru a curata cada,tevile de la toaleta, chiar si bateriile de la chiuveta;pur si simplu prin pulverizare.Apoi lasati sa actioneze cam 10 minute inainte de a clati cu apa.
    Rezultatele va vor incanta!

    Sursa:Magazinuldecase.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu