marți, 11 octombrie 2016

Samsung a oprit vanzarea tuturor modelelor de galaxy Note 7 dupa noi probleme aparute


    Samsung a anuntat ca oprit vanzarea renumitului model de smartphone Galaxy Note 7, dupa un val de incendii in care au fost implicate noi dispozitive care se presupune ca ar fi fost schimbate utilizatorilor din motive de securitate.Luni seara, cei de la Samsung au declarat ca detinatorii de Galaxy Note 7,chiar daca sunt dispozitive noi sau inlocuite, sa le opreasca si sa mearga sa ceara fie inlocuirea lor cu altele noi. Sud coreeni au recunnoscut ca au descoperit un nou defect al produsului.
    Oficialii de la "Comisia de Siguranta pentru Protectia consumatorului" din USA au reiterat recomandarile din propria lor declaratie, adaugand ca ei continua sa investigheze cel putin cinci incidente de incendiu sau supraincalzire raportate pana pe 15 septembrie 2016.
    "Nimeni nu trebuie sa fie ingrijorat ca telefonul le ii va pune in pericol pe el, familia sau proprietatea",a declarat Elliot Kaye, președinte al comisiei de siguranță, într-o declarație. El a numit decizia Samsung de a suspenda toate vânzările "mișcarea corectă" în lumina "problemelor de siguranță în curs de desfășurare."

Traducere partiala de pe www.yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu