luni, 10 octombrie 2016

Cum descarci videoclipuri de pe youtube pe smartphone-ul tau cu android

    De multe ori gasim pe Youtube un videoclip care am dori sa il revedem de mai multe ori.Vom vedea cateva aplicatii care ne vor permite sa downloadam aceste clipuri, dar trebuie avem grija sa obtinem permisiunea proprietarilor acestui clip, pentru a evita problemele legale ( asta daca nu aveti un clip uploadat de dumneavoastra pe Youtube, pe care din greseala l-ati sters din dispozitivele de stocare pe care le detineti).
   
    Iata care sunt aplicatiile :
      TubeMate
    TubeMate este una din cele mai bune solutii de a downloada direct de pe Youtube un videoclip.Din pacate,aplicatia nu e disponibila pe Google Play, stiind ca este ilegal sa descarci fisiere videode pe Youtube.In schimb, puteti lua aplicatia de pe site-ul oficial.
    Pentru a instalatia mergeti mai intai in meniul telefonului  la Settings-> Security -> Unknown Sources si alegeti "allow" sau permiteti instalarea aplicatiilor din surse necunoscute.Odata facut asta, instalati TubeMate utilizand fisierul APK pentru a lansa aplicatia( din locul unde a fost downladata).
    Pasul 1. Dupa pornirea aplicatiei, veti fi intrebat daca sunteti de acord cu termenele si conditiile de utilizare. Alegeti "Agree" ca sa mergeti mai departe.
    Pasul2. Dupa ce va veti familiariza cu tutorialul pe care aplicatia il afiseaza pentru prima data pe ecran, doar trebuie sa cautati video-ul pe care vreti sa-l descarcati.
    Pasul3. Apasati pe butonul de download din partea de sus ( sageata Verde) dupa ce deschideti videoclipul de descarcat.
    Observatie: Daca aveti Android 6.0 Marshmallow, trebuie sa ignorati optimizarea bateriei pentru aceasta aplicatie,altfel ea va rula in spatele ecranului (background) - dar la fel de bine.
    Pasul4. Acum trebuie doar sa alegeti rezolutia pe care o doresti la videoclipul descarcat (1080p/720p/360p,etc.). Si ati treminat !

      Savefrom.net
    Pasul 1. Descarca aplicatia direct de pe site-ul oficial.
    Pasul 2. Inainte de instalare, asigurati-va ca ati autorizat instalarea aplicatiilor din surse necunoscute ( cum am aratat mai sus).
    Pasul 3. Dupa ce ati instalat aplicatia, tot ce trebuie sa faceti este sa lansati aplicatia Youtube. Acum , orice video pe care vreti sa il downloadati, il trimiteti prin Savefrom.net din optimile disponibile de Sharing.
    Pasul 4. in final, puteti alege formatul video cu care vreti sa efectuati operatia.

      Firefox + saveFrom.net Helper
    Daca sunteti fan al browserului  Firefox,atunci poate aceasta metoda e cea mai buna pentru dumneavoastra.Intrucat aveti Firefox instalat, nu trebuie decat sa descarcati si sa instalati un add-on.
    Pasul 0. Instalati Mozilla Firefox pentru Android.
    Pasul 1. Descarca si instaleaza SaveFrom.net Helper add-on de pe site-ul oficial.
    Pasul 2.Deschideti Youtube.com (m.youtube.com) in Firefox si dati play ( derulati) videoclipului dorit..Veti observa un buton aditional de download sub imagine clipului, sub forma de sageata in jos.Dati click pe le si gata.

    Daca nu vreti sa riscati cu fisierele APK, puteti utiliza la fel de bine si solutiile de descarcare online.Aici sunt catvea dintre ele.

    ClipConverter
    Mergeti pe site-ul www.clipconverter.cc si in primul tab (converter) va apare o casuta deasupra careia scrie ideo URL to Download. Acolo veti scrie URL-ul clipului pe care vreti sa il descarcati de pe youtube.
clip converter
 Selectati formatul in care veti sa descarcati clipul si apoi apasati Download.

      Savefrom.net
    Aceasta este poate cea mai populara alegere pentru descarcarea videoclipurilor de pe Youtube, utilizand solutii online.
savefrom net

    Metoda 1. In ordine, trebuie sa vizitezi pagina  "en.savefrom.net/1-how-to-download-youtube-video/"
aici veti introduce link-ul catre videoclipul de descaracat (URL-ul acestuia).apoi vi se vor oferi diferite rezolutii in care puteti descarca filmuletul.
    Metoda 2.Viziteaza Youtube.com deschide si da play la videoclipul dorit a-l descarca.Url-ul arata astfel:
https://www.youtube.com/watch?v=XYZ_123_Example
Acum trebuie doar sa adaugi "ss" inaintea cuvantului youtube, ca mai jos :

https://www.ssyoutube.com/watch?v=S1DLXW_3afa

 Vei fi redirectionat catre savefrom.net unde poti continua descarcarea.

De retinut ca este ilegal sa descarcati videoclipuri de pe youtube daca nu aveti drepturi de autor.

Sursa : www.techworm.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu