miercuri, 4 mai 2016

Cum reparam eroarea "Error 0x80004005" in Windows 10,8 sau7

    Recent mi s-a intamplat sa ma lovesc pe calculatorul personal de eroarea "Error 0x80004005".Am cautat si am gasit metodele de rezolvare a acestei probleme.Aceasta eroare poate aparea din mai multe motive sau poate aparea in asociere cu alte programe din calculator.Odata cu ea ni se spune ca este "Unspecified Error".
     De cele mai multe ori ea apare in VirtualBox sau cand incercam sa accesam foldere partajate.Nu trebuie sa va ingrijorati si puteti urma una din modalitatile de mai jos pentru a scapa de ea.
    In VirtualBox : de cele mai multe ori problema e cauzata de cheile de registri.
Tineti apasat tasta Windows si apasati R ,pentru a se deschide casuta de dialog Run, unde introduceti "regedit" si apoi dati ok.  0x80004005 
Se deschide "Registry Editor" si urmati calea :
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AppCompatFlags\Layers] “C:\Program Files\Oracle\VirtualBox\VirtualBox.exe”=”DISABLEUSERCALLBACKEXCEPTION”
Aici trebuie sa verificati daca cheia este prezenta sau nu.In caz ca ea exista aici stergeti-o (Delete) si incercati sa rulati masina virtuala (VirtualBox).Daca stergerea cheii nu va ajuta incercati sa dezactivati antivirusul. daca nici asta nu va e de folos urmati urmatorii 3 pasi:
          a. dezinsatlati antivirusul,testati-l apoi reinsatalati-l;
          b. inlocuiti antivirusul cu altul ca AVG sau Security Essentials;
          c. utilizati ca masina virtuala Hyper-V in loc de VirtualBox.

    In cazul in care eroarea e legata de Foldere partajate :

Tineti apasat tasta Windows si apasati R ,pentru a se deschide casuta de dialog Run, unde introduceti "regedit" si apoi dati ok.Se deschide "Registry Editor"

si urmati calea :
   HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System
 apoi :
        a. pentru Windows pe 32 de biti , creati o valoare DWORD pe care sa o numiti LocalAccountTokenFilterPolicy ;
        b. pentru Windows pe 64 de biti , creati o valorea QWORD (64-bit) , pe care sa o denumiti la fel, LocalAccountTokenFilterPolicy .


In ambele cazuri atribuiti-i valorea numerica (1) , dand click dreapta si selectand "Modify",

 apoi in cauta ce se deschide in campul "value data" inserati valorea 1.
Acum restartati calculatorul si verificati daca aveti acces la driverele partajate.

    Daca dupa toti acesti pasi eroarea persista , mergeti la Device Manager ,selectati Network Adapters si apoi din bara de meniu dati click pe View si alegeti "View Hidden Devices".
Acum, dezvoltati NetworkAdapters si vedeti daca gasiti "Microsoft 6to4 Adapters",apoi stergeti-le pe toate astea dand click dreapta si selectati Remove Device.Dupa care restartati calculatorul si testati.
     Va multumesc pentru atentia si rabdarea acordata.

Articol inspirat din articolul lui Sarvesh Shrivastava si din site-ul appuals.com 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu