duminică, 6 decembrie 2015

Cele mai bune 5 alternative la Photoshop

1.Paint.net
paint.net
Paint.NET este un program gratuit de modificare a fotografiilor pentru PC-uri care rulează cu Windows. Are o interfață instinctivă și inventiva cu suport pentru straturi, rezolvari pentru nemarginiri, ornamente, și o gamă largă de instrumente valoroase și eficiente. Un grup on-line dinamic și în curs de dezvoltare oferă ajutor agreabil, exerciții de instruire, și plugin-uri.
2.Pixia

pixia

Pixia este interpretarea  în limba engleză a unui cunoscut program japonez pentru modificarea ilustrații pline de umbrire. Acesta poate modifica fundaluri si are numeroase alte funcții de editare. Puteți utiliza propriile sfaturi pentru modificare de brush-uri și poate chiar să utilizeze un document imagine ca un tip de brush pentru a crea un alt fel de impact.Are o interfață ușor de utilizat si este potrivit atat pentru incepatori cat si pentru experti. Pixia perpetueaza metode de alterare mai larg recunoscute.In orice caz, am constatat că interfața sa s-a dovedit a fi într-o anumită măsură mai greoaie și operatorul are nevoie de cunoasterea unor noțiuni de bază pentru a o putea utiliza.

3. Inkscape

inkscape

Inkscape este un program Open Source pentru editare foto, cu abilități, cum ar fi Adobe Illustrator, CorelDraw, sau Xara X, folosind standardul W3C Scalable Vector Graphics (SVG) pentru grupuri de documente. Fie că sunteți un artist,incepator, arhitect web sau doar cineva care are nevoiesa modifice simbolistica unei imagini, Inkscape este programul potrivit!

Inkscape a progresat cu numerosi markeri de evidentiere,clone, alfa-mixuri, și așa mai departe. și a luat în considerare dezvoltarea unei interfațe simplificate. Nu este deloc dificil sa modifici hub-uri, poti sa faci operatiuni complexe, sa urmaresti bitmap-uri și cu siguranta , mult mai mult.

4. ChocoFlop

http://i2.wp.com/www.technotification.com/wp-content/uploads/2015/11/chocoflop.jpg

ChocoFlop este o aplicație bazată pe modificarea CoreImage,face editare în timp real, non-dezastruos. Acesta sustine o mare varietate de aranjamente, oferă numeroase canale și moduri de amestecare și nu cu numeroase instrumente de geometrie și imagine.Cu ChocoFlop puteți face cu design-ul fara efort.Ai dispozitivele fundamentale de-a lungul ecranului ca pensula, gumă de șters, timbru, perie, panta umbrire .Utilizați cardul dvs. cu ilustrații pentru a modifica fotografiile într-o clipă, fără a le anihila. ChocoFlop vă permite să modificați fotografiile dvs. folosind inovatiile de la Apple CoreImage.

5. Photoplus

photoplus 

Serif's PhotoPlus Starter Edition este o suită freeware de editare a imaginilor care rivalizează cu Photoshop si instrumente comparabile. În ciuda faptului că PhotoPlus Starter Edition are optiuni avansate pentru schimbarea, redimensionarea, corectarea, și ajustarea fotografiilor și diferitelor imagini.Utilizați PhotoPlus Starter Edition pentru a modifica, actualiza, și sorta fotografiile. Cu acest program intens de supervizor imagine poti remedia defectele fotografiilor de bază, face upgrade-uri fundamentale,este imaginativ cu conținut estetic și brush.Modifica cu ușurință problemele obișnuite de imagine,elimina efectul de ochi rosii,rectifica imagini, modifica stralucirea si complexitatea și altele. Are si componente pentru reparații intense, cum ar fi a readuce fotografii vechi și lezate înapoi la existența cu instrumente PhotoPlus Starter Edition pentru repararea zgârieturilor, evacuarea imperfecțiunilor și eradicarea ridurilor, persoane fizice și articole.Face poze sepia, modifica nuanta si imersiune, puteti utiliza perii pentru a se amesteca în neregularități.

 Sursa : http://www.technotification.com

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu