duminică, 25 octombrie 2015

Turmeric - beneficiile sale


Imagini pentru turmeric


1.  Este anticancerigen.Multe studii au evidentiat faptul ca turmericul neutralizeaza radicalii liberi si substantele chimice care ar putea deteriora celulele.Poate sa ne protejeze de cresterea tumorilor si de efectele cancerului.De asemenea este de ajutor in prevenirea cancerului de san.
2.  Turmericul poate sa incetineasca sau sa previna boala Alzheimer prin eliminarea placii amyloidale ce se acumuleaza in creier.
3.  Studii efectuate in China au concluzionat consumul turmericului ca condiment alimentar,ajuta la scaderea nivelului
colesterolului.
4.  Cercetatorii au descoperit lipopolizaharidele, o substanta unica in turmeric, care si-a demonstrat capacitatea de a spori activitatea si eficacitatea sistemului imunitar.
Imagini pentru turmeric
5.  Extractul de turmeric contine antioxidanti puternici,care ajuta organismul sa lupte si sa se protejeze impotriva bolilor.De asemenea este util in  sanatatea ficatului.
6.  Turmericul este cunoscut ca un analgezic natural si este utilizat datorita beneficiilor sale.
7.  Turmericul este un ajutor real in problemele de sanatate specifice femeilor cum ar fi sindromul premenstrual,sanatatea inimii,sanatatea pieptului,starea de spirit si bufeurile.Ajuta in vitaminizare si este bogat in minerale esentiale,aminoacizi,enzime digestive,nutrienti speciali si ingrediente care sprijina imunitatea.
8.  Turmericul este un real ajutor in tartarea hipertensiunii arteriale,El contribuie la imbunatatirea circulatiei sanguine si intareste vasele de sange.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu