marți, 27 octombrie 2015

Decoratiuni de toamna incantatoare 19 Enchanted DIY Autumn Decorations to Fall For This Season (13)               19 Enchanted DIY Autumn Decorations to Fall For This Season (18)                19 Enchanted DIY Autumn Decorations to Fall For This Season (1)

 Este deja toamna.Momentul cand afara se schimba culorile naturii.De ce sa nu decoram sa celebram momentul?Nu trebuie sa cumparam decoratiuni scumpe.

 Pe site-ul Homesthetics.net a fost prezentata această colecție de nouăsprezece proiecte superbe.  Unele dintre ele sunt destul de simple pentru a le  finaliza în câteva minute cu materiale pe care le puteți găsi în aer liber și în jurul casei. Altele necesită mai mult efort, dar produc rezultate mai spectaculoase,fiind mai elegante.

 Cea mai grea parte poate fi luarea deciziei pentru a-l începe pe primul! Chiar dacă locuiți într-o zonă în care toamna nu vă oferi ghinde căzute sau frunze colorate pentru a decora casa ta, veți fi în continuare inspirati de posibilitățile de aici.

19 Enchanted DIY Autumn Decorations to Fall For This Season (4)

 Puteti vedea intreaga colectie dand click pe linkul urmator :19 Enchanted DIY Autumn Decorations to Fall For This Season

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu