joi, 15 octombrie 2015

10 pasi pentru a te apara de hackeri (și ce să faci, după ce ai fost atacat)  1. Calmează-te. S-a întâmplat. Dar e timpul să acționezi.Ai nevoie sa iti revizuiesti masurile de securitate pentru a-ti asigura activitatea on-line.
  2.Reseeteaza toate parolele:utilizeaza parole din combinatii de litere mari si mici ,cu cifre si alte caractere.Nu utiliza in parole date personale.
  3.Verificați extrasele de cont si fa modificări.
  4.Conturile conectate poate provoca daune, de aceea fa o verificare de securitate si modifica parolele la toate conturile.  5. De-autorizeaza toate aplicațiile conectate  6. Folosiți autentificarea cu two-factors pentru a învinge atacurile de hacking
  7.Recuperati conturileToate marile servicii, cum ar fi Facebook, Microsoft, Twitter, Google, Yahoo si Apple oferă un ghid detaliat pentru a obține înapoi contul dvs. după ce pierdeti controlul. 
  8. Actualizați PC-ul și telefonul.Un procent foarte mare de hackeri folosesc vulnerabilitățile din sistemele de operare pentru PC și telefon. Dacă se execută versiuni mai vechi, există posibilitatea ca aparatul sa nu mai poate face actualizări periodice de securitate.
   9. Scaneaza dispozitivele de malware  10. Spune prietenilor și familiei. Conștientizarea pentru a învinge atacurile de hacking e foarte utila si importanta.Educa oamenii pentru a învinge atacurile de hacking. Dacă acest lucru sa întâmplat cu tine, s-ar putea întâmpla oricui.

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu