sâmbătă, 3 septembrie 2011

camere de supraveghere

Achizitionarea unei camere de supraveghere video pentru caminul sau firma dumneavoastra nu este ceva iesit din comun in ziua de astazi, cand tehnologia ne ajuta sa ne simtim in siguranta.
Cea mai comuna folosire a camerelor de supraveghere(CCTV) este aceea de a fi utilizate chiar pentru supraveghere si prin urmare vor fi gasite frecvent in locuri aglomerate ca aeroporturi, banci, ATM-uri, zone militare, cazinouri, etc. Camerele pot fi gasite de asemenea intr-un magazin sau la o statie de benzina, daca proprietarul alege sa instaleze un sistem de supraveghere video pentru asigurarea protectiei. Dar camerele de supraveghere nu sunt limitate doar la monitorizarea aeroporturilor si bancilor. Ele pot fi instalate in medii care nu sunt confortabile pentru oameni sau cu scopul de a inregistra un proces care este observat si controlat de la o camera de control. Conditiile in care unele procese industriale au loc sunt periculoase pentru oameni si pentru acest scop au fost create camerele CCTV. Legea cere uneori instalarea unor astfel de camere CCTV pentru procese industriale care au loc in interiorul reactoarelor sau in interiorul instalatiilor care produc combustibil nuclear.
Camerele de supraveghere pot fi de asemenea instalate pentru siguranta nu doar pentru protectie. Astfel de camere vor fi gasite in parcuri de distractii pentru a va asigurara ca totul este in regula sau pe trenuri de metrou, pentru a confirma ca nicio persoana nu va fi ranita de inchiderea usilor.
Camerele de supraveghere devin din ce in ce mai populare si accesibile oamenilor de rand. Acum nu numai supermarketurile sau cartierele rezidentiale pot beneficia de plusul de siguranta dat de catre aceste camere de supraveghere . Familia, casa, magazinul sau biroul dumneavoastra sunt numai cateva dintre motivele pentru care ati dori sa cumparati camere de supraveghere . Din moment ce va investiti energia, resursele si timpul in ele, de ce sa nu va luati extra masuri de siguranta si securitate?
Camerele de supraveghere 'wireless', adica fara fir de conexiune, ofera mai multa flexibilitate de pozitionare. Sunt usor de instalat, se pot muta cu usurinta si sunt printre cele mai discrete camere de supraveghere.
Camere de supraveghere cu infrarosu, sunt ideale pentru orice locatie putin sau neiluminata sau pe timp de noapte. Acest tip de camere de supraveghere inregistreaza imaginile in alb-negru pentru a le putea reda mai bine.
Cele mai bune camere de supraveghere pentru majoritatea utilizatorilor sunt camerele AXIS - si au un raport pret/calitate foarte bun.
Vizionati site-ul www.ipcam-shop.ro si puteti afla detalii despre camerele care ar putea fi utile. de asemenea puteti si face comenzi din varietatea mare de modele.Puteti beneficia de mai multe avantaje :
- cele mai mici preturi din Romania;
- livrare sigura si rapida;
- 12 luni garantie full la toate produsele;
- cel mai bun suport tehnic;
- urmarire video si audio, precum si control de la distanta al dispozitivelor,din orice locatie unde aveti acces la internet;
- camerele sunt usor de conectat la routere wireless;
- se pot primi imagini si pe iPhone sau iPad prin intermediul unei singure aplicatii care trebuie instalata.
Asadar faceti comenzi pe site-ul : www.ipcam-shop.ro sau la numerele de telefon : 0786.188.740 sau 0742.206.519

2 comentarii: